vineri, 25 februarie 2011

Wedding cake topper/ Figurina pentru tortul miresei


 


 
Pe mireasa, drush, o gasiti aici.
Cu intarziere ii urez si eu oficial "Casa de piatra" si multa fericire!

luni, 14 februarie 2011

Bulan Bola - bijuterie pentru viitoarele mamici

Din bijuteriile traditionale ale lumii

In Indonezia exista un ritual de protectie care insoteste sarcina. Femeile care asteapta un copil poarta pe pantec un «Bulan Bola» facand sa sune incetisor clopoteii. La nastere, mama agata bijuteria de leagan, pentru ca pruncul sa regaseasca muzica familiara si reconfortanta care l-a insotit de-a lungul tuturor acestor luni.

In India, multe viitoare mamici poarta mai multe «Bola» agatate de o curea pe burta. In Germania, acest pandantiv se numeste «Sunetul Elfilor» si se poarta de asemenea mult in afara sarcinii. Aceasta bila cu clichetul ei usor este apreciata de multe persoane sensibile.


Sfaturi de utilizare :

In timpul sarcinii : sa se poarte la nivelul burtii ca bijuterie si bebele se va familiariza cu sunetul bilei. Dupa aproximativ 20 de saptamani in uter, copilul este capabil sa recunoasca aceasta muzica delicata care il va calma si linisti in timpul si dupa sarcina.

Dupa nastere : Purtata in jurul gatului sau agatata la patut, «Bola» se va transforma intr-o jucarie pe care bebele o va zdrangani. In timpul alaptarii materne sau cu biberonul, copilul va zdrangani bila, ceea ce il va impiedica sa fie distras de alti stimuli externi in timpul suptului.

(Sursa: http://missbijoux.canalblog.com)